Translate

tisdag 13 februari 2018

Tisdag 13/2

Fortfarande är det ett visst manfall på Sländan, några barn är sjuka men de som är här håller ställningarna väl. I går byggde några av barnen en hinderbana inne i sovrummet. Här övade vi oss på att hoppa och åla, det sista var minsann inte helt självklart, hur gör man egentligen? Vi testade olika tekniker och tillslut fick vi hyffsad kläm på hur vi skulle göra, ner med magen, använd knän och armbågar så går det faktiskt riktigt bra.







I dag ville barnen återigen ta fram hinderbanan men nu skulle hindrena bli en hage där hästarna kunde beta. Barnen lyckades tillsammans fixa en riktigt funktionsduglig inhägnad.





I morgon är det som bekant alla-hjärtans-dag, detta måste ju på något sätt uppmärksammas vi valde att göra hjärta i gips. Barnen hjälptes åt att blanda och röra i hop gipset till perfekt konsistens för att sedan med gemensamma krafter fördela "smeten" i hjärtformer. Efter detta skulle allt stelna för att sedan målas. Resultatet kommer att bli exemplariskt.









Så dags för lite tjat... Ni som inte svarat på vårdnadshavarenkäten, gör det. Vi behöver veta vad ni tycker för att utveckla verksamheten för era barn. Följ länken, det tar bara några minuter.




Nästa vecka är det sportlov detta gör att de barn som går under allmänförskola är lediga. 









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar