Translate

tisdag 16 januari 2018

Tisdag 16/1

Ny vecka på Sländan och inte vilken vecka som helst, i eftermiddag tas första spadtaget och bygget av den nya förskolan Ekbacken startar, spännande och mycket roligt.


Det har blivit en del mindre förändringar i början av terminen. Under förra veckan skolades det in en ny kompis på avdelningen vilket gör att vi numera är 16 kids hos oss. Gustav kommer arbeta lite mer på Lärarförbundet vilket leder till att Maja som nu arbetar på Humlan kommer att vara hos oss varje Torsdag (och en del andra dagar också) en tid framöver. I dag gjorde även Daniel entré på Sländan, han går 6:e och näst sista terminen på Förskollärarprogramet vid Linneuniversitetet och ska göra 5 veckors praktik hos oss, kul tycker vi!


Så vad har vi gjort i dag? Förutom att måla på staffliet, bygga med klossar, leka doktor och pussla gick ett gäng till motorikbanan. Där anordnades en längdhopps tävling som höll mycket högklass. Det blev en jämn tillställning med många långa hopp samtidigt som vi fick träna på olika begrepp så som lång, längre och längst. Tålamodet och hänsyn testades när man fick vänta på sin tur och skrattmusklerna fick också bekänna färg, givetvis.







Jo en sak till glöm inte att svara på Kalmar kommuns föräldraenkät, era röster hjälper oss att bli bättre det är ovärderliga! Alla vårdnadshavare bör svara och har man fler barn svarar man flera gånger, klart som korvspad.

Se nedan länk.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar