Translate

torsdag 9 maj 2019

FLYTT PÅ MÅNDAG DEN 13 MAJ TILL FÖRSKOLAN EKEBACKEN

Hej allihopa!

Äntligen har vi ett datum där vi flyttar och det är redan nu på måndag. Vi har skickat ut mail till er angående detta men vi skriver även informationen här. Vår vaktmästare kommer att flytta mycket i helgen så att vi kan börja bygga upp våra avdelningar på den nya förskolan sen.

Vi kommer att flytta in på avdelningen Vitsippan men kommer fortsätta att vara Sländor, då de nya avdelningsnamnen är menade för hösten sen när det ska bli nya barngrupper. Det betyder alltså att vi flyttar över hela barngruppen och hela avdelningen så som den är nu och sedan väntas ju även sammanslagningen till sommaren innan barnen sedan får byta grupper.

På måndag kommer öppningen och frukosten som vanligt vara på Småkrypens förskola, flytten med barnen gör vi sedan på förmiddagen och äter lunchen på den nya förskolan Ekebacken.

Vi skulle gärna vilja att ni tar med alla barnens kläder som finns vid deras hyllplatser i hallen på fredag. Sedan tar ni bara med kläder för dagen på måndag och sen kan ni ta med alla kläder och extrakläder till förskolan igen på tisdag, då öppningen kommer att ske på nya förskolan från och med tisdag morgon. Då gården dock fortfarande inte få användas kommer vi förmodligen vara på antingen humlans gård eller på vår befintliga utegård, detta är något som vi ännu inte fått någon information om, vilket innebär att vi tyvärr inte exakt vet vart vi kommer att vara när ni ska hämta era barn. Vi gissar på att den informationen kommer snart, och om vi fortfarande inte vet tills dess så får ni bara gå dit ni hör massa barnskatt 😊

Vi är lika nyfikna som ni och tycker att det ska bli spännande med nya lokaler!
Ha en trevlig helg så ses vi på måndag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar