Translate

måndag 12 oktober 2015

Från föräldramötet 7/10


Vi började föräldramötet med lite praktiska saker:

Nu finns det även möjlighet att sms:a om ditt barn inte kommer till förskolan. T.ex. om barnet blir sjukt på kvällen kan det vara skönt att slippa gå upp tidigt för att ringa och meddela oss. Telefonnummer är: 072-5615325 och 072-5612909.

 

Påminnelse om att det är viktigt att schemat ni lämnar in stämmer. Därför är det bra att ni tar till lite extra i tid.

 

Det är bra att det finns extra kläder på barnens hyllor eller i barnens väskor. Även kläder till alla väder såsom regnkläder och varmare kläder.

 

Lite information:

   

  • Fotografering kommer att ske onsdag 21 oktober, det gäller gruppfotografering. Är ert barn ledigt är ni förstås välkomna att vara med under fotograferingen.
  • Enskilda kort kommer tas under en dag för Småkrypen och en dag för Humlan. 9/11 för Småkrypen och 18/11 för Humlan. Listor för inbokning av tider kommer sitta vid den stora entrén och nere på Humlan. Det går givetvis bra att boka in sig på Humlans tider om det passar bättre.
  • Våra 3-åringar på Småkrypen kommer att träffas vid några tillfällen för att lära känna varnadra bättre. Ansvarig för dessa tillfällen är Charolina på Myran och Carolina på Nyckelpigan.
  • Måndag 26 oktober är det stängningsdag. Är man i behov av barnomsorg tar man kontakt med rektor Malin.  
  • Vid Lucia kommer barnen att få sjunga sånger. Skolan kommer med ett Luciatåg till Småkrypen och vi kommer att hålla ett eget Luciatåg för barnen. Vi kommer ha drop-in fika 8/12 kl. 13:30-16:30.
  • Är ni nyfikna på vad vi gör på Sländan, gå gärna in på vår blogg: http://abyslandan.blogspot.se/
  • Utvecklingssamtal blir till våren, alltså ett samtal per läsår.
Vi pratade om vårt tema som detta läsår är Natur. I år har vi gemensamt syfte och mål på Småkrypen. Detta finns uppsatt på avdelningen och även i barnens pärmar om man vill läsa mer.  
Vi avslutade med att visa en massa filmer om olika tillfällen under dagen 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar